lauantai 27. helmikuuta 2016

--> Loma

Salut !

Töissä on ollu tosi kiireistä nyt koko viikon ja oon niin onnellinen että pääsen nyt viikon breikille. Voimat on ihan loppu, mut toisaalta on ollu hirveen kivoja päiviä toimistolla. Oon metsästäny päivittäin erilaisia hotelleja, ravintoloita ja muita aktiviteetteja asiakkaille, saanu kolme isoo Power Point projektia tehtäväks, käyny parilla hotellivierailulla ja juossu taas ympäri kaupunkia ostelemassa asiakkaille lippuja yms.

Pariisissa on ollu yllättävän kylmä viime viikkoina, en varautunu ihan näin kylmään ja toimistolla oon päivittäin ihan jäässä. Toki mieluummin näissä ilmoissa oon kuitenkin kun lumisessa ja vielä kylmemmässä Suomessa :D Toivon vaan että kevät alkais jo pikkuhiljaa!

 Notre Dame 


Järkkäsin toimiston väelle petit déjeunerin torstai-aamuna. Täällä on tapana aina välillä järkkäillä jotakin tällasta kivaa ja esim juhlistaa aina kun jollakin on syntymäpäivä. Laventelissa on kyllä ihana tehdä töitä, kun kaikki tulee niin loistavasti juttuun ja yhteishenki on niin hyvä.



Tää viikonloppu on tähän asti mennyt ystävien kanssa hengaillen ja viettäen iltaa kaupungilla ja tänään vaan pakkailun merkeissä, koska huomenna lennän viideksi päiväksi Barcelonaan moikkaamaan ihania tyyppejä ja viettämään tarpeeseen tullutta lomaa. Toivotaan että Barcassa olis ees vähän lämpimämpi kun täällä.. :)

Palaillaan!

Kaisa

4 kommenttia:

  1. Moikka!
    Opiskelen Helmessä ja olen tulossa elokuussa Laventeliin tekemään työssäoppimisjaksoani vajaaksi puoleksi vuodeksi. Halusin kysellä sinulta, että miten olet viihtynyt Laventelilla, minkälaisia tehtäviä sinulla on ollut ja miten löysit itsellesi asunnon ja minkälaiset varusteet siellä on?
    Sain juuri tietää saaneeni paikan sieltä ja jännitän kovasti muuttoa, joten olisi kiva kuulla sinun kokemuksia kun olet ollut siellä jo hyvän tovin :)
    terkuin Kati

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Kati!
      Voi onnea, oot päässy ihan huippu paikkaan :) Laventeli on huippu paikka olla töissä, ihmiset on aivan ihania ja auttaa aivan kaikessa.
      Mulla on tosi monipuolisia tehtäviä täällä, autan esimerkiks suomiporukkaa valmistelemaan varauksia ettimällä asiakkaiden toiveiden mukaan kaikkea mahdollista, ravintoloita yms. ja teen tosi paljon käännöstöitä ruotsiks, ranskaks, suomeks ja englanniks. Sit hoidan kaikki puheluihin vastaamiset, juoksevat asiat ja mitä ikinä nyt tarviikaan:)
      Asunnon löysin aika nopsaa mutta ihan sattumalta suomi-pariisi instituutin sivulta, mun vuokranantaja on siis suomalainen ja sen ansiosta kaikki onkin menny tosi hyvin. Tää on täysin varusteltu yksiö hyvällä paikalla. Suosittelen tuota sivustoa, jos satut löytämään suomalaisen vuokranantajan niin asiat menee aika tosi paljon helpommin :)

      Poista
  2. Laventeli kuulostaa tosi mukavalta paikalta!:) olin Sannaan yhteydessä ja hän sanoi, että se sinun asunto olisi vapaana elokuusta eteenpäin ja kehotti ottamaan suhun yhteyttä! Voisinko saada vuokranantajasi sähköpostiosoitteen tms? Kiitos etukäteen!:)
    Kati

    VastaaPoista
  3. Niin ja kuinka paljon vuokraa maksat?

    VastaaPoista