sunnuntai 24. huhtikuuta 2016

Printemps

Salut!

Pariisissa on parin viikon aikana puut muuttuneet ihan vihreiksi ja aurinko paistaa lounasaikaan niin kuumasti että porukka istuu kahviloiden terasseilla t-paidoissa. Pari päivää sitten menin viemään juttuja asiakkaille pariin eri hotelliin ja hoidin muitakin juoksevia asioita eri puolilla kaupunkia ja meinasin läkähtyä keskustassa, vaikka päällä oli vaan ohut liparetakki. Oon kuullut useeseen otteeseen miten järkyttävän kuuma täällä tulee kesällä ja vaikka alkaa vähän surettaan kuukauden päässä häämöttävä lähtö, niin en tiiä miten hyvin sellaista kuumuutta jaksais.. Metroilla kulkeminen ainakin jäis, sen huomas jo tällä viikolla.

Ihania viikkoja kuitenkin takana. Huhtikuun alussa jouduin sairaslomalle pariks päiväks, mutta seuraavana maanantaina töihin palatessa työkaverit oli järkänneet synttäreiden kunniaks mulle kakun ja sain tietenkin myös onnittelulaulun ranskaks :') Nää ihmiset täällä on niin upeita, tällasta työilmapiiriä tulee ikävä.
Varausjärjestelmän käyttö alkaa sujua koko ajan paremmin, aluksi kun siitä kivikautisesta järjestelmästä ei saanu mitään tolkkua. Lähes viikottain oon julkassut juttuja Laventelin blogissa ja facebookissa ja tehnyt niitä tuttuja käännöstöitä.


Invalides


 Kotimatkalla kanaalin kulmilla
 
<3

 
Käytiin tsekkaamassa  upea coctailbar Andy Wahloo Arts et Métiersin kulmilla. Täysin piilossa oleva paikka, jossa mieletöntä musaa ja hyvä tunnelma. 
  
 
 Aamukahvit lähikahvilassa

 Oon suunnitellut paljon matkoja tuleville viikonlopuille, Lontooseen ainakin parin viikon päästä ja pakko varmaan päästä vähän meren rantaan, Normandiaan luultavasti ainakin. Pariisin lähellä olis niin paljon kauniita kaupunkeja, en tiiä miksen aiemmin keväällä heränny tekemään reissuja tähän lähiympäristöön. Nyt alkaa viikonloput käymään vähiin, ehkä viikon päästä sunnuntaina pitää koittaa suunnata jonnekin  päiväseltään :)

Palataan!
Kaisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti