tiistai 26. tammikuuta 2016

Fin Janvier

Bonsoir!

Päivät menee niin vauhtia etten pysy perässä ollenkaan. Kolmas viikko toimistolla alkoi eilen ja nyt on ollu vielä aika hiljasta. Mun päivät koostuu puheluihin vastailusta, menuiden kääntämisistä ja muista pienistä ja aika kivoista kääntämistehtävistä. Pääsin ekaa kertaa tutustumaan Laventelissa käytettävään varausjärjestelmään viime viikolla ja yhen pienen tarjouksenkin pääsin tekemään. Järjestelmä on aika vanhanaikanen ja siinä on tosi paljon muistettavaa, joten sitä kertaillaan vielä moneen kertaan mun työpaikkaohjaajan Maijan kanssa. 




tuun luultavasti saamaan kevään aikana aika paljon kirjotustehtäviä, mistä tykkään tosi paljon! Sanoin heti ekalla viikolla nauttivani kirjottamisesta ja tekeväni sitä mielelläni niin paljo kun mahollista. Ekalla viikolla tekemäni esittelyn eräästä  suomalaissuunnittelijasta käänsin eilen englanniksi ja lisäsin sekä Laventelin facebook sivuille että blogiin. 

Mut kuten sanoin, toimistolla on ajoittain tosi hiljasia päiviä. Ootan sitä että pääsisin tekemään enemmän ja nopeemmalla tahdilla.


Viikonloppuna tapasin muita suomalaisnuoria kahvin merkeissä latinalaisessa korttelissa. Nää ihmiset oli aivan ihania ja ilta jatkuikin illallisen merkeissä ja siitä vielä lasillisille. Sunnuntaina lähdettiin parin ihanan kanssa iltakävelylle ja päädyttiin kiipeemään riemukaareen ja ihailemaan eiffelin valoshowta ja valoista hohtavia katuja. Ei sielä ylhäällä kukaan oikeen ees pystynyt sanomaan mitään, se on edelleen niin älytöntä olla täällä.  Hauskempaa kokea tuollasia juttuja tyyppien kanssa, jotka ite on kans saapunu tänne samoihin aikoihin kun mää ja saadaan yhessä ihmetellä kaikkea mitä täällä nähdään.

Oli ihan erilainen fiilis alottaa viikko, kun odottaa iltoja ja viikonloppuja eri tavalla ja on paljon suunnitelmia tuleville kuukausille uusien ystävien kanssa. Vaikka Pariisissa olo on alusta asti tuntunu hyvältä, niin nyt se alkaa vähitellen tuntua kodilta. 


Kaisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti