lauantai 16. tammikuuta 2016

Kiertelyä












Lähdin lauantain kunniaksi kävelemään ja nauttimaan ihan keskustaan. Ajoin metrolla ihan Champs-Élyséen päähän ja tulin katua alaspäin Louvren suuntaan. Poikkesin myös kävelemään pätkän Seinen rantaa ja napsin samalla vähän kuvia.  Kävelin vielä Tuileriesin läpi Louvrelle ja sieltä hyppäsin takaisin metroon ja kukkakaupan kautta kotiin. Muutama tunti vierähti, mutta oli täydellinen sää olla pihalla ja tutkailla kaupunkia :)

Loppuviikko töissä meni tosi kivasti! Tein taas vähän kaikenlaista hommaa ja nyt pääsin puhumaan siihen puhelimeen myös. Ensimmäinen puhelu oli tietty aivan täys katastrofi, mutta perjantaina homma sujui jo hyvin. Edelleen saan pienen sydänkohtauksen joka kerta kun puhelin soi, mutta ainakin sanat tulee suusta ulos!

Huomenna pääsen yöpymään 4 tähden hotelliin muutaman työkaverin kanssa Versaillesiin! Matka täältä kämpiltä Versaillesin juna-asemalle kestää hieman päälle tunnin, mutta ajattelin startata jo puolenpäivän aikoihin, niin kerkeän vierailemaan linnassa ennenkuin kirjaudun hotelliin sisään. Illalla mennään kaikki dinnerille yhdessä, mutta muuten aika ihanaa päästä nauttimaan ihan omasta huoneesta<3 Aika mielettömiä juttuja heti ekalla viikolla!

Ensiviikkoon!

Kaisa

4 kommenttia:

  1. Mä kans jännittänyt tota puhelimeen vastaamista jonkun verran ja tänään eka puhelu oli tosiaan ihan katastrofi, mutta toka meni jo paremmin. Ehkä tää tästä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah, no meillä on onneks aikaa kehittyä! Kyllä tää tästä :D

      Poista
  2. Ihania kuvia ja ihana sinä❤️❤️

    VastaaPoista